Moderator
Witam w drugim wydaniu Gazetki Ligowej . W dzisiejszym wydaniu opowiem o największych transferach , założycielach naszego forum i o sparingach .Które przyniosły wiele emocji .... Więc zapraszam do gazetki!!!!!
Transfery
A teraz opiszemy okienko transferowe najwięcej na transfery wydał klub Bayern Munchen wydając 173 mln .
A najdroższym zawodnikiem został C.Ronaldo (na zdjęciu poniżej ) który przeszedł do Manchester United za 90mln euro z Realu Madryd .![]()
Drugim największym transferem okazał się 20-latek z Santosu Neymar ( na zdjęciu poniżej ) który za 45 mln euro przeszedł do Fc Barcelona.
Trzecim największym transferem okazało się przejście Brazylijskiego obrońcy Thiago Silvy( na zdjęciu poniżej) z francuskiego Paris Saint-Germain F.C do Fc Barcelony za 40 mln euro . 
Założyciele
Po kilka słów od naszych założycieli :
Franek-Mam na imię Krzysiu.W rożne internetowe managery gram od 4 lat.Staram się rozważnie robić transfery.Podejrzewam ze rewelacją sezonu będzie Bayern.Licze oczwiscie na dobry występ Chelsea. Nie będę oszukiwał podczas symulacji meczów.życzę powodzenia.
Sławek:Mam na imie slawek jestem Head Adminem forum w manadzery gram od 5 lat Rewelacja sezonu Bayern mi się wydaje poza konkurencją powodzenia
Sparingi
Najciekawszymi meczami były pojedynki były Bayern Monachium z Arsenal Londyn i FC Barcelona z Arsenal Londyn.
W meczu Bayern Monachium z Arsenal Londyn po pierwszej połowie wszystko wyglądało na gładkie zwycięstwo odniesie Arsenal po golach Van Persiego i 2 golach Chamakch prowadziło 3 :0 . Ale druga połowa okazała się popisowa gra Bayernu po trzech golach Maria Mandżukića i jednym Suareza . Zwyciestwa cieszył się zespół z Monachium. Grazem meczu okazał się Mario Mandżukić .
4-3 
W meczu FC Barcelona z Arsenal Londyn był remis ale wynik nie był nieodwierceniem gry klubów. Po golach dwóch Messiego jednym Neymara i Busquets a na Arsenalu trzech Van Persiego i jednym Tymoszczuk padł remis po 4:4 . Graczem meczu był Neymar .
4-4
Reszta Wyników
Chelsea Londyn 3-1 FC Barcelona
2x Torres,1x Dorgba - 1x Messi Gracz meczu Thiago Silva .
Bayern Monachium 3-2 Chelsea Londyn
2x Drogba - 2x Suarez,1x Gomez Gracz meczu Didier Drogba.
Chelsea Londyn 3-2 Arsenal Londyn
1x Lampard,1x Torres, 1xDrogba - 2x Van Persie Gracz meczu Robin Van Persie .
I w taki oto sposób moje wydanie dobiegło końca. Bardzo Wam dziękuję za czas poświęcony na przeczytanie go. Mam nadzieję, że się Wam spodobał. Do miłego !
Administrator
Kuba poćwicz jeszcze trochę, nie zadawaj pytań tylko do Adminów to najważniejsza rzecz
Administrator
Acha, nie możesz też zapominać o bardzo ważnej interpunkcji, ponieważ każdy z Nas chciałby czytać swojski język oraz dobrze uporządkowany tekst. Jak na twój pierwszy numer daję ocenę 7/10 (+ 3 za chęci ) Następnym razem pogadaj ze wszystkimi aktywnymi użytkownikami. Pozdrawiam!
Senior
Podoba mi się brawo Kuba
Moderator
Pawełdinho napisał:
Acha, nie możesz też zapominać o bardzo ważnej interpunkcji, ponieważ każdy z Nas chciałby czytać swojski język oraz dobrze uporządkowany tekst. Jak na twój pierwszy numer daję ocenę 7/10 (+ 3 za chęci
) Następnym razem pogadaj ze wszystkimi aktywnymi użytkownikami. Pozdrawiam!
Do ostatniego twojego zdania to byli wszyscy aktywni użytkownicy.